lunes, 24 de septiembre de 2012

Les webquests

Edu3.cat




Aquest vídeo presenta la proposta de treball col·laboratiu que duu a terme el cicle superior de primària del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat, amb la webquest de les constel·lacions zodiacals.



Una webquest, és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d'Internet.  Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'una producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.


Planteja als alumnes una feina o resolució d'un problema interessant i motivador i un procés de treball col·laboratiu  basats principalment en recursos existents a Internet, es tracta d'una activitat de cerca guiada en la xarxa.


Una pàgina que proposa als participants una història suggeridora per tal que aconsegueixin una sèrie d'informacions en unes pagines d'Internet concretes , extraient les seves conclusions i com he esmentat amb el treball cooperatiu.


Els objectius són:


Combinar els continguts curriculars amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'aula, en una aprenentatge de descobriment guiat.


INFORMACIÓ EXTRETA DELS APUNTS DE CLASSE I DEL BLOC DE GTIC http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/?view=magazine
VÍDEO EXTRET DE LA PÀGINA EDU3.CAT  

No hay comentarios:

Publicar un comentario