sábado, 1 de diciembre de 2012

Recitació d'un poema lll

Ahir, 30 de Novembre del 2012 a classe de COED vam realitzar la segona sessió dedicada a la poesia. Igual que el divendres passat vam començar amb els exercicis previs d'escalfament, dedicats sobretot a totes les que lis tocava recitar el poema.
Aquí us deixo un altre vídeo d'una altre companya recitant el seu poema (Nervis, Jaume Sobirana): 



Una vegada totes les companyes havien recitat els seus poemes, la professora li va demanar a dues d'elles que van recitar el mateix poema (Dona'm la  mà, Joan Salvat  Papasseit ) si en podien recitar-lo un altre cop les dues juntes, elles van acceptar i aquest és el resultat:





Un cop acabada la sessió de recitació ens vam disposar a la valoració dels blocs. Una de les meves companyes va sortir com a voluntària per a ensenyar el seu bloc i valorar-lo entre tots.

Un dels aspectes que va remarcar la professora és que havíem de tenir molta cura amb les faltes i que la forma d'escriure sigui la correcta.

Per últim, la Rosa Soler ens va indicar que en la proporció de classes de COED el mínim d'entrades que s'havia de tenir al bloc era de 10 a 12 entrades.

INFORMACIÓ EXTRETA DELS APUNTS A CLASSE , VÍDEOS PROPIS 

No hay comentarios:

Publicar un comentario