lunes, 24 de diciembre de 2012

Tancament de les exposicions d'Identitat i Territori

A la última sessió d'Identitat i Territori vam fer una valoració de tots cap a tots i nosaltres els alumnes vam pensar en coses que encara desprès de totes les exposicions havíem de millorar com per exemple els creuaments per davant de la pantalla. 
A continuació la Rosa i en Jordi van recollir els fulls de totes les companyes per llegir uns quants de manera anònima per veure que havíem posat com aspecte positiu, com aspecte a millorar i per últim que en pensàvem de la expressió oral /suport TIC.
Com aspecte positiu va sortir: el sentit de l'humor, ús d'exemples, explicacions de vivències, seguretat, participació del públic, claredat, respecte, introducció adequada...
Com a suggeriment de millora: parlar molt ràpid, es a dir, hem de parlar una mica més lent, la brevetat en algunes exposicions, els nervis, poques imatges...

Hem d'incorporar el que diu el públic de nosaltres per millorar i poc a poc anar incorporant l'humor.
Tot això hem de tenir-ho molt present i molt viu i no enterrar-lo ens ha de servir per tots els cursos que ens queden i per a la nostra vida professional. 

He après molts aspectes a tenir en compte a l'hora de fer les meves exposicions orals gràcies a les crítiques del públic i a l'observació de les altres exposicions. 



INFORMACIÓ EXTRETA DELS APUNTS A CLASSE , FOTOGRAFIA PRÒPIA 

No hay comentarios:

Publicar un comentario