jueves, 8 de noviembre de 2012

Creació d'un vídeo amb Windows Live Movie Maker


Avui a la classe de GTIC , hem treballat amb el Windows Live Movie Maker.

El Windows Live Movie Maker és un programa bàsic per a la edició de vídeos. Permet crear vídeos a través de fotografies , combinar-les amb música , textos, efectes, transicions i amb altres clips de vídeo.
Conta amb l'opció de publicar directament els vídeos a "Youtube" o "Facebook". A més a més el vídeo pot convertir-se en diferents formats incloent el d'alta definició (HD)
Abans de crear el nostre vídeo hem de seguir una sèrie de passos:


  1. Emmagatzemar tot el material que vulguem utilitzar en una mateixa carpeta.
  2. Guardem el projecte (Desa el projecte) en la mateixa carpeta on hem emmagatzemat el material.
  3. Comencem el nostre vídeo i li donem a la opció "Afegeix fotos i vídeos" i ja podem començar a afegir el que nosaltres vulguem.
  4. Si tenim un vídeo i volem només una part d'aquest, podem definir aquella part clicant a sobre de on volem que comenci i "botó dret: definició d'un punt d'inici" i el mateix a on volem que finalitzi "botó dret: definició del punt final".
  5. Podem desplaçar les "imatges" o "vídeos" per canviar l'ordre, el mateix passa amb la música.
  6. Podem afegir també "animacions" o "transicions" de manera que es dissolgui millor la imatge o que tingui altres propietats com el blanc i negre. 
  7. Hi ha una opció a l'hora d'afegir la música per si volem que no es senti la gent o sorolls que surten en un vídeo, ens hem d'anar a la pestanya superior: eines de vídeo, volum vídeo i baixar el volum, d'aquesta manera només es sentirà la música que s'afegeixi. Quan volem que acabi una música hem de clicar: opcions, punt final  i per afegir altre música l'afegirem des del "punt actual". Per no veure el canvi tan brusc entre una música i altre podem fer una entrada lenta i afegir també una animació
  8. No ens oblidem de posar un "títol", una llegenda (text a sobre una imatge)  i uns crèdits finals.
  9. Per últim com he esmentat abans es pot pujar el vídeo a "Youtube", es pot gravar en un "DVD" o a l'ordinador a la carpeta on hem desat tot el material.  
Aquí us deixo una explicació que he trobat que està força bé i us pot ajudar per si us ha quedat algun dubte.




http://www.slideshare.net/fabiolasuseth/windows-live-movie-maker-7759085

I per finalitzar us deixo un exercici que hem fet a classe i que desprès he penjat al "Youtube".





Música: "Blue salsa" i "Steven Duntson, Piano Forte" extretes de la pàgina de Jamendo  http://www.jamendo.com/es/



INFORMACIÓ EXTRETA DELS APUNTS DE CLASSE I DEL BLOC DE GTIC http://gestioinformacioeducacio.blogspot.com.es/?view=magazine
VÍDEO MODIFICAT PER MI 

No hay comentarios:

Publicar un comentario