martes, 20 de noviembre de 2012

Identitat i Territori I

Avui hem començat la primera sessió d'exposicions d'identitat i territori. Aquest treball correspon al mòdul 1, l'escola d'educació Infantil en el qual avaluen tant el professor de GTIC, Jordi Simón, com la professora de COED, Rosa Soler.

El treball s'ha de fer en grups de dos o tres persones i han d'escollir un tema que es pugui relacionar amb un territori en concret. En quant a l'exposició, ha de tenir una durada de 8 minuts , dues persones i 10 minuts, tres persones.

En aquesta sessió han exposat vuit grups. Els temes han sigut molt diversos per exemple ha sortit el tema dels esports, de monuments, de vivències en una escola, de titelles , de pastissos i de casals d'estiu.  

Un cop finalitzades les presentacions, els professors han dit errades que no es poden cometre que han fet els grups que han exposat  i que hem de millorar la resta per les següents exposicions.  Hi ha alguns errors greus que no es poden tornar a repetir com el de posar fotografies sense llicència Creative Commons , posar frases sense citar el nom del  autor o tenir errades ortogràfiques als suports audiovisuals. 
I aspectes a millorar com:
  • tenir clars els objectius
  • posar-se a davant a l'hora de parlar i no en un racó a darrere
  • no tenir molta estona la mateixa imatge en pantalla, la gent es cansa
  • explicar el teu tema de manera motivadora 
INFORMACIÓ EXTRETA DELS APUNTS A CLASSE 

No hay comentarios:

Publicar un comentario